Over nC

Protect your assets

Wij geloven dat door innovatie, verspilling van grondstoffen en middelen kan worden voorkomen. Dit realiseren wij met een toekomst georiënteerd productportfolio op het gebied van oppervlaktebehandelingen en coatings met een specifieke focus op de sectoren: maritiem, industrie, bouw en energie.

nC Corrosie Passivator

In 2010 kreeg oprichter Rob van Hoorn de vraag of hij voor het Maritiem Innovatie Platform een oplossing kon bedenken om ballasttanks van zeeschepen te behandelen tegen corrosie, zónder daarbij straalwerkzaamheden te hoeven verrichten. Het winnende resultaat was de nC Corrosie Passivator. Hiermee kon voor een fractie van de kosten en zonder ongezonde en arbeidsintensieve werkzaamheden, zomaar 1200 kuub tankinhoud per dag behandeld worden tegen corrosie.

Protect your assets

Jarenlange ervaring in de maritieme sector en de doorontwikkeling van innovaties hebben geleid tot bewezen oplossingen op het gebied van Corrosie Passiveren, Thermisch Isoleren en de Bescherming & Verzegeling van oppervlakken. Met onze producten verlengen we de levensduur van schepen, machines en constructies over de hele wereld en verbeteren we traditionele processen voor mens en milieu. Daar zijn wij als nC trots op en daar spreken onze eindgebruikers van groot tot klein, regelmatig hun waardering over uit.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Voor vrijwel ieder probleem heeft de natuur al een oplossing en daarom is de kern van al onze producten Bio Based. Duurzaamheid zit daarmee in het DNA van onze producten en helpt ons bij onze missie om materiaalverspilling wereldwijd te beperken.

Lees meer over onze missie en duurzaamheidsdoelen

Duurzaamheid

In een wereld waar grondstoffen eindig zijn en we voor de volgende generaties een leefbare aarde achter willen laten, is het onze plicht om op duurzame wijze de levensduur van onze activa zoveel als mogelijk te verlengen.

Laatste nieuws

Lees meer over onze ontwikkelingen en projecten.

  • 22 augustus 2022

    Leestijd: 4 minuten

    nC Nano Corrosie Passivator

    Gepubliceerd in de Scheepsvaartkrant, 2017 “Kunnen jullie een techniek ontwikkelen die corrosie stopt, zonder te zandstralen of coating toe te passen?” Zo werd in 2012 vanuit de zeevaart deze opdracht geformuleerd en ging projectleider [...]

    Lees meer…