nC Marine oplossingen

Sinds oprichter Rob van Hoorn in 2009 voor het Maritieme Innovatieplatform de corrosie passivator ontwikkelde als oplossing om corrosie te bestrijden zonder stralen of roest verwijderen, hebben honderden binnenvaarders, oceaanstomers, (zeil)jachten, dredgers, werkschepen en droogdokken kennisgemaakt met de eenvoud en langdurige werking van onze producten. Voor de maritieme sector hebben we oplossingen ontwikkeld voor het passiveren van corrosie het bieden van thermische isolatie en akoestisch isolerende coatings en heavy duty oppervlakte technieken ter bescherming van uw bezittingen. Selecteer een toepassing en lees hoe nC uw schip kan beschermen aan de hand van recente projecten.

Corrosie passiveren van ballasttanks met nC Corrosie Passivator Fluid

Corrosie passiveren

Stop en voorkom corrosie tot wel 15 jaar zonder bikken of stralen. Op nieuw en gecorrodeerd metaal, in droge of vochtige omgevingen en zelfs in moeilijk bereikbare ruimtes door de unieke applicatietechniek.

Thermisch isoleren

Serie coatings die direct op ieder materiaal hecht en dankzij nanotechnologie isoleert met 10% van de dikte van traditionele isolatie. Daarnaast ook brandwerend, anti-corrosief, anti-condens en geluidsdempend.

Beschermen & verzegelen

Onze serie coatings en sealants verzegelen oppervlakken tegen invloeden van buitenaf en zorgen voor slijtvastheid, vuilafstotende eigenschappen, anti-corrosie en herstel van kleur en glans.

Onze maritieme productoplossingen

nC producten beschermen uw schepen, maritieme constructies en infrastructuur. Vind het product dat past bij uw situatie.

Projecten

Lees hoe nC producten een oplossing bieden voor onze maritieme klanten.

Laatste nieuws

Ontdek meer over onze maritieme oplossingen.

  • 22 augustus 2022

    Leestijd: 4 minuten

    nC Nano Corrosie Passivator

    Gepubliceerd in de Scheepsvaartkrant, 2017 “Kunnen jullie een techniek ontwikkelen die corrosie stopt, zonder te zandstralen of coating toe te passen?” Zo werd in 2012 vanuit de zeevaart deze opdracht geformuleerd en ging projectleider [...]

    Lees meer…

Advies op maat

Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Samen kijken we welk product voor uw project de beste oplossing biedt.