nC Industrie oplossingen

De oppervlaktebehandelingen van nC zijn gebaseerd op de nieuwe generatie technieken van corrosie passivering, thermische isolatie en oppervlaktebeschermin. Bescherm uw industriële machines, installaties en de daarbij horende constructies langs duurzame weg, inclusief milieubewustzijn, veiligheid voor mens en milieu én kosteneffectiviteit. nC oplossingen verbeteren daarbij ook de economische prestaties van uw bezit. Selecteer een toepassing en lees aan de hand van de diverse projectverslagen hoe ook uw bedrijf kan profiteren.

Corrosie passiveren

Corrosie is binnen de industrie een hardnekkig en kostbaar fenomeen, waarbij onderhoud vaak alleen tijdens geplande stops kan worden uitgevoerd. De serie van nC Corrosie Passivators is een nieuwe maar bewezen productlijn, die extreme corrosiebescherming biedt, sterk gericht op snelle applicatie, korte droogtijden en ongeacht nat of droog oppervlak.

Thermisch isoleren

Ontworpen voor de 21e eeuw: De reeks spuitbare nC Protherm coatings bieden diverse vormen van isolatie en bescherming. U heeft een uitwisselbare combinatie van mogelijkheden op het gebied van kostenbesparing, uitstootbeperking, veiligheid en eenvoud van aanbrengen tot uw beschikking. Milieuvriendelijk, zonder oplosmiddelen en met lange levensduur.

Beschermen & verzegelen

De industrie draait 24/7 door. Hoge belasting van materialen is geen uitzondering. De waaier aan beschermende en verzegelende oppervlaktebehandelingen helpt uw materiaal slijtage, chemische belasting, kleurverlies of vervuiling te weerstaan. Easy-to-clean, foodgrade. Er is veel mogelijk om kosten te besparen en veilig en milieuvriendelijk te produceren.

Onze industriële productoplossingen

nC producten beschermen uw materiaal.
Vind het product dat past bij uw situatie.

Projecten

Lees hoe nC producten een oplossing bieden voor onze industriële klanten.

Laatste nieuws

Ontdek meer over onze industriële oplossingen

  • 22 augustus 2022

    Leestijd: 4 minuten

    nC Nano Corrosie Passivator

    Gepubliceerd in de Scheepsvaartkrant, 2017 “Kunnen jullie een techniek ontwikkelen die corrosie stopt, zonder te zandstralen of coating toe te passen?” Zo werd in 2012 vanuit de zeevaart deze opdracht geformuleerd en ging projectleider [...]

    Lees meer…

Advies op maat

Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Samen kijken we welk product voor uw project de beste oplossing biedt.