nC Energie oplossingen

Elke vorm van energiewinning en -opwekking heeft te maken met corrosie of slijtage. De oppervlaktebehandelingen van nC zijn gebaseerd op de nieuwe generatie technieken van corrosie passivering, thermische isolatie en oppervlaktebescherming. Bescherm uw installaties voor de lange termijn, waarbij milieubewustzijn, veiligheid voor mens en milieu én kosteneffectiviteit de leidraad zijn. nC producten verbeteren daarbij ook de economische prestaties, soms zelfs de output, van uw bezit. Kies een toepassing en bekijk de diverse projectverslagen. Lees hoe uw bedrijf of installatie kan profiteren.

Corrosie passiveren

Corrosie is voor energiebedrijven een bekende factor. Onderhoud is stilstand. De nC Corrosie Passivators vormen een bewezen productlijn met gekende prestaties, die ongeacht nat of droog oppervlak een sterke corrosie bescherming koppelt aan snelle applicatie en korte droogtijden met zeer lange levensduur.

Thermisch isoleren

Ontworpen voor de 21e eeuw biedt de serie spuitbare nC Protherm coatings een aantal vormen van isolatie én bescherming. Een schaalbare combinatie van mogelijkheden op het gebied van kostenbesparing, uitstoot beperking en veiligheid. nC ProTherm coatings zijn eenvoudig aan te brengen, milieuvriendelijk en met lange levensduur.

Beschermen & verzegelen

Energie winnen en opwekken gaat onafgebroken door. Materiaal wordt zwaar belast. De beschermende en verzegelende oppervlaktebehandelingen van nC helpen uw materiaal diverse zware belastingen te weerstaan. Er is veel mogelijk om kosten te besparen en veilig en milieuvriendelijk te produceren, op te wekken of op te slaan.

Onze productoplossingen voor de Energie sector

nC producten beschermen uw bedrijfsmiddelen.
Vind het product dat past bij uw situatie.

Projecten

Lees hoe nC producten een oplossing bieden voor onze klanten werkzaam in de Energiesector.

Laatste nieuws

Ontdek meer over onze oplossingen voor de Energiesector.

  • 22 augustus 2022

    Leestijd: 4 minuten

    nC Nano Corrosie Passivator

    Gepubliceerd in de Scheepsvaartkrant, 2017 “Kunnen jullie een techniek ontwikkelen die corrosie stopt, zonder te zandstralen of coating toe te passen?” Zo werd in 2012 vanuit de zeevaart deze opdracht geformuleerd en ging projectleider [...]

    Lees meer…

Advies op maat

Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Samen kijken we welk product voor uw project de beste oplossing biedt.