nC Bouw oplossingen

Een goed beschermd materiaaloppervlak is essentieel voor de levensduur van het bouwwerk of constructie. Dit geldt voor nieuwbouw, maar zeker ook voor onderhoud en herstel. Door gebruik te maken van de nieuwe generatie technieken in corrosie behandeling, thermische isolatie en oppervlakteverzegeling kunt u met nC een kwaliteitsslag maken die past in de 21e eeuw.

Milieu-bewustzijn, veiligheid voor bouwer, bezitter of bewoner en kosteneffectiviteit zijn onderdeel van de oppervlaktebehandelingen van nC. Selecteer een toepassing en lees aan de hand van de diverse projectverslagen hoe u de economische prestaties van uw bezit kunt verbeteren.

Corrosie passiveren

Corrosie is binnen de bouw een onzichtbaar maar kostbaar verschijnsel. Onderhoud of behandeling van corrosie grijpt direct enorm in, denk maar eens aan roestende lateien achter een gevel, of gecorrodeerde profielen van een oud pand. De reeks nC Corrosie Passivators is een bewezen productlijn, die extreme corrosie bescherming biedt, zonder de noodzaak corrosie te hoeven verwijderen, met de mogelijkheid van applicatie op nat of droog oppervlak en snelle projecttijden.

Thermisch isoleren

Isolatie is een hoofdonderwerp in de 21e eeuw. De serie spuitbare nC Protherm coatings bieden u diverse mogelijkheden in isolatie en bescherming. Lees meer over de uitwisselbare combinatie van mogelijkheden op het gebied van kostenbesparing, uitstoot beperking, veiligheid en eenvoud van aanbrengen die nC Protherm u biedt. Milieuvriendelijk, zonder oplosmiddelen met gelijke isolatiewaarden tegen een fractie van de laagdikte van traditionele isolatiematerialen. Lange levensduur.

Beschermen & verzegelen

De economische levensduur van gebouwen ligt al snel tussen de 50 en 100 jaar. Beschermen van oppervlakken is dus een serieuze zaak. De keuze aan beschermende en verzegelende oppervlaktebehandelingen die de nC Protect-lijn biedt, helpt uw materiaal verwering, temperatuurschommelingen, chemische belasting, kleurverlies of vervuiling te weerstaan. Ontdek de mogelijkheden om oppervlakken duurzaam, veilig en economisch te laten zijn voor de zeer lange termijn.

Onze productoplossingen voor de bouwsector

nC producten beschermen uw gebouwen en constructies. Vind het product dat past bij uw project.

Projecten

Lees hoe nC producten een oplossing bieden voor onze klanten in de bouwsector.

Laatste nieuws

Ontdek meer over onze oplossingen in de bouw

  • 22 augustus 2022

    Leestijd: 4 minuten

    nC Nano Corrosie Passivator

    Gepubliceerd in de Scheepsvaartkrant, 2017 “Kunnen jullie een techniek ontwikkelen die corrosie stopt, zonder te zandstralen of coating toe te passen?” Zo werd in 2012 vanuit de zeevaart deze opdracht geformuleerd en ging projectleider [...]

    Lees meer…

Advies op maat

Neem voor persoonlijk advies contact met ons op. Samen kijken we welk product voor uw project de beste oplossing biedt.